onsdag 30 november 2011

Vinst efter kämpainsats


Lagkaptenen och poängkungen ledde Mardrömselvan till innesäsongens första seger.
Matchen mot Futubal OK slutade 2-1.


Ledningsmålet kom så snabbt att det överrumplade både Mardrömselvan och motståndarna. Micke ”Split Vision” Hedqvist (#20) skulle slå en inspark från sidlinjen. Han tittade på målet, men passade istället Tommy Darmark (#13) som kom springande på en ledig yta längst vänsterkanten. Helt omarkerad tog han in bollen och lade en snärtig, välplacerad och otagbar bredsida.
– Jag fick en drömträff, säger lagkaptenen.
Första halvlek tillhörde M11. Ett ansvarsfullt backspel toppat med fräcka brytningar från Jens Anderson (#10) kombinerat med kontrollerade tvåfotsdribblingar och snurrar av #20 gav det – för dagen – vita laget ett lugnt och långsiktigt bollinnehav.
Tommy Håkansson (#7) och Peter Rolandsson (#9) spelade till sig fina lägen och målchanser saknades aldrig.
Andra halvlek blev tuffare och något mer kaotisk. Efter en kontring kunde en snabbfotad dribbler i Futubal OK utjämna siffrorna. Matchen var fysisk men inte ful och båda lagen fick utvisningar emot sig.
– Jag gillade den här domaren. Han blåste inte i onödan. Men Micke borde fått fler domslut med sig. Han dribblade av tre man, sedan kommer den fjärde och drar ner honom. En gång satte de fingrarna i ansiktet så att glasögonen flög av! säger #9.
Men #20 fick till slut sin utdelning och upprättelse när han avgjorde matchen med sitt eleganta 2-1-mål. Han leder nu poängligan inomhus.

Text och foto: #11

-----------------------------
Match 2: Futubal OK vs Mardrömselvan
-----------------------------

Mål
Tommy Darmark (#13)
Micke Hedqvist (#20)

Assist
Micke Hedqvist (#20)
Jens Andersson (#10)

Övrigt
Gult kort och utvisning till Tommy Håkansson (#7) efter en obstruktion i samband med inspark.

5 kommentarer:

  1. Gula kortet var rätt åt mig. Risigt morgonhumör och fotbollsmatch är ingen lyckad kombination :) Bra kämpat och spelat M11!

    #7

    SvaraRadera
  2. Fantastiskt! Kul läsning!

    Grattis!

    #4

    SvaraRadera
  3. Bra jobbat! Heja M11!

    #15

    SvaraRadera
  4. Härligt! Drömde att vi vann med mer än så, men att Tommy D var sur för att han inte gjort mål. Tyckte nog verkligheten överträffade drömmen.

    Kanske blir vi extra bra med en morgontjurig Håkansson?

    Bra jobbat M11!

    #6

    SvaraRadera
  5. Härlig läsning, bra jobbat!

    #12

    SvaraRadera