tisdag 10 juni 2008

Blodig kamp gav 4-0


Mardrömselvan tog ännu en kämpaseger i Bredäng. Monterey Paisanos var det hittills tuffaste laget i serien. De vita bortadräkterna fläckades röda.

Tre bröder Björkman i motståndarlaget lyckades skada de flesta av Mardrömselvans spelare under de 40 minuter som matchen pågick. Värst gick det för Gabriel Arthur (#3) som blev liggande en lång stund bakom kortsidan med ett brutet revben. Hans kondition bekräftades senare under kvällen av läkare. (Red. anm.)
– Det var den hårdaste tackling jag tagit emot. Men den var helt ren! säger den forna skyttekungen.
Med två mål igår och tre förra veckan springer nu Mårten Leo (#14) ifrån Arthur i toppen av den interna skytteligan. Även Mardrömselvans lagkapten Tommy Johansson (#13) och Peter Rolandsson (#9) hittade nättaket. Den senare efter en missad straff.
Ju fler mål Mardrömselvan gjorde, desto hårdare och fulare spelade Paisanos.
– Jag vågade knappt anfalla på slutet, säger Tommy Johansson.
Men motståndarna var imponerade trots sitt hänsynslösa försvar.
– Jag fattar inte hur ni har lyckats torska mot vissa lag i ligan. Ni var klart svårare än IK Stym, som vi spelade 2-3 mot, säger storbacken Lukas Björkman i Monterey Paisanos.

Text: #11
Foto: # 7

3 kommentarer:

  1. Tack för en fantastisk insats igår! Som tidigare utlovats bjuder lagledningen på Happy Meal och underhållning från avbytarbänken om Mårten tar med sina barn till matcherna i fortsättningen.

    # 6

    SvaraRadera
  2. Strålande bild på alla skrapsår, toppar det mesta! Med samma laginsats och kämparanda ska vi lyckas bryta våran negativa trend mot IK STYM.

    SvaraRadera
  3. IK Stym är inget annat än en kass ordvits från och med nu. Vi tar dem om vi spelar som igår. Jag var helt lyrisk (på ett svettigt och grabbigt vis givetvis) igår och kunde knappt somna för alla kvällens scener som snurrade till tonerna av sann eufori i min skalle!

    Tack för fantastiska anfall, uppspel och strålande hemjobb!

    #1

    SvaraRadera