fredag 2 oktober 2009

Thorsten Flinck: "Ni slog ur underläge!"


Här gratulerar skådespelaren Thorsten Flinck Mardrömselvan till segern över Guldränderna. På torsdagen slog bottenlaget serieledarna med 4-3!

Guldrändernas gravöl blev en segerskål för Mardrömselvan. Efter matchen i går fortsatte delar av truppen ut för att fira årets viktigaste vinst. Skådespelaren Thorsten Flinck mötte upp Per Bengtsson (#11) och Peter Rolandsson (#9) på Strand i Hornstull. Båda spelarna stod bakom det avgörande 4-2-målet.
Mardrömselvan vann över Guldränderna, DIF:s supporterlag. Har du en kommentar?
– Menar du överklasslaget Djurgården? Fy fan! Bra gjort! säger Thorsten Flinck.
Du är ju regissör. Det påminner om tränarrollen. Hur peppar du dina skådespelare?
– Jag säger: Tänk att motståndaren har "noll koll". Det bästa försvaret mot det är att själv ha "noll koll".
Din karriär har varit lika turbulent som Mardrömselvans. Hur tänker du när du ligger på botten, som vi gör i serien nu?
– Om man ska slå ur underläge så gäller det att inte snegla på Micke Persbrandt och jämföra sig med honom (läs: IK Stym, reds. anm). Man måste tro på sig själv, gå sin egen väg och tänka att andra har "noll koll" och sedan möta det med "noll koll". Det fixar ni!

Text: #22 Foto: Okänd

3 kommentarer:

  1. Kan tänka mig att Torstens hjärta bankar för Bajen, men det var inget brat-lag som bjöd oss på Norrlands Guld igår efter matchen.

    Efter en osannolik vinst som gårdagens kan jag inte annat än att gratulera Guldränderna till framgångarna och hoppas att de vinner serien.

    #6

    SvaraRadera
  2. NI vet vad detta betyder va? Peppe är kompis med torsten. Torsten är kompis med Persbrandt. Persbrandt är kompis med... NI vet vem. Med lite övertalning så kanske Zlatan nästa gång han är i sthlm kan tänka sig att stå över det vanliga rehabpasset med landslaget o istället köra en match med oss.. Lite övertalning är det enda som behövs nu när bollen är i rullning..

    SvaraRadera
  3. Tanken är lika vacker som Peppes mål i torsdags.

    Vi säger så. Per, rullar du på bollen lite mer?

    #6

    SvaraRadera