tisdag 3 juni 2008

Olé – här gör Leo hattrick!


Mårten Leo (#14) blev ny skyttekung, taktikgruppen stannar och Mardrömselvan stiger i tabellen. Det är resultatet av måndagens 3-0-match mot Mälarbollen.

"Ödesmatchen" blev glädjematchen för Mardrömselvan.
Laget höll helt tätt bakåt och satsade full fart framåt. Martin Gylje (#1, bilden) höll nollan.
Tändningen var på topp i både anfall och försvar. Taktikgruppen hade kastat om lite i uppställningen och placerat Tommy Johansson (#13) tillsammans med Gabriel Artur (#3) på topp. Peter Rolandsson (#9) och Tommy Håkansson (#8) stärkte backlinjen. På mittfältet regerade Jesper Harrie (#15) och Mårten Leo (#14), som gjorde alla tre målet. Ett äkta hattrick, det andra i Mardrömselvans historia.
– Nu lämnar jag över tronen i skytteligan, säger Gabriel med ett leende.
Den största segern tog ändå taktikgruppen, som lovat att avgå vid en förlust. Det slipper den nu.
– Jag vägrar sluta, meddelade Jon Edergren (#6) efter matchen.
Flera andra resultat i Korpen division 15 rörde om i tabellen. Bloggen återkommer med analyser senare i veckan.

Text: #11
Foto: #10

4 kommentarer:

  1. ¡Olé Leo!

    Rubrikmakaren Per slår till igen. Bättre än någonsin! Vad skulle jag ta mig till utan bloggen?

    #6

    SvaraRadera
  2. Håller helt med! Hade man varit tvungen att arbeta då? Verkar tråkigt…

    #1

    SvaraRadera
  3. Vill inte verka petig på något sätt, men ett äkta hattrick är tre mål under samma halvlek. Det gör dock inte Mårtens tre mål mindre fantastiska! Heja Leo! :)

    / anonym supporter

    SvaraRadera
  4. Hat trick är ett engelskt uttryck som används i flera sporter, främst bollsporter. Det kommer ursprungligen från cricket, där det betyder att en kastare tar tre wickets på tre kast i rad.
    Inom till exempel fotboll betyder det att en spelare gör tre mål för sitt lag. Det diskuteras ofta vad ett "äkta hat trick" i fotboll är, och de flesta är ense om att det gäller att göra tre mål i rad, utan att någon annan spelare gör mål emellan, helst i samma halvlek. Men ofta säger man att en spelare som har gjort tre mål i en match, har gjort ett "hat trick".

    Ja, så sa Wikipedia. Jag anser att Leo gjorde ett fantastiskt hattrick, enligt konstens alla regler. Kanske dags för en poll?

    #6

    SvaraRadera