måndag 12 december 2011

#15: ”Jag har vuxit som människa”


Här är den officiella bilden på M11:s senaste drömvärvning, Johan Bjerkner (#15). Läs om hans tankar efter tre omgångar som ordinarie nickspecialist.

Upplever du någon skillnad mellan att vara reserv och fast spelare i M11?
– Det känns som att jag överlag har vuxit ett par centimeter. Jag är självsäkrare i situationer på arbetsplatsen och i privata relationer. Jag tycker att min kropp kastar en större skugga än tidigare och den visar ett tryggt förtroendeingivande lugn.
Trivs du med ditt nummer?
– Jag var tvungen att rådfråga lite innan jag gjorde mitt val av nummer och där visade sig en hel vetenskap om vem som bär höga och låga, jämna och ojämna nummer. Man vill ju inte verka för kaxig och inte heller vara en solklar bänkvärmare så jag valde nummer 15 och sedan dess är jag ett med siffrorna.
Har du något personligt mål för säsongen?
– Att göra ett matchmål vore fantastiskt!
Vad äter du helst på Café Bravo?
– Prinsesstårtan lockar så klart, men tills vidare får jag nöja mig med fralla, cappuccio och en juice när det känns som att jag har gjort något bra.
Har du någon åsikt om utbudet?
– Kanske en M11 bakelse skulle vara något för Bravo.

Text: #11 Foto: #13

2 kommentarer:

  1. Fin bild! Och att vi inte tänkt på att det borde serveras en officiell M11-bakelse på Bravo!

    Jag spionerade för övrigt lite på alpingaragets laguppställning idag nere på verkstaden på alpingaraget och jag kan rapportera om en fyllig omkrets kring låren på de grabbarna, men tabellen skvallrar om resultatet av antagligen stor omsättning inom laget eller dåligt morgonhumör.

    De ska tydligen ha en riktig kanon som gärna ordar med motståndarna, så det kan bli en intressant match om Mårten är med.

    Mot alpingaraget står jag gärna på planen om det finns plats i uppställningen!

    #4

    SvaraRadera
  2. Lycka till! Jag är helt säker på
    att #15 gör sitt debutmål som ordinarie klockan 06:44 imorgonbitt!
    #13

    SvaraRadera